aboutus

Zheng Yang Auto Parts Co., Ltd

Zheng Yang Auto Parts Co., Ltd Zheng Yang Auto Parts Co., Ltd
1 2
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: XGM, KTT
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 300-500
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Who is wij

Wordt Automobiel de Vervangstukkenco van Zhengyang, Ltd opgericht in 2018, wat zich op automobielaftermarket concentreren. Gesteund tegen meer dan 20 jaar van productieervaring, ontwerpen wij, ingenieur, vervaardiging en verdelen meer dan 5.000 van de het hoogste beheer van de kwaliteitsmotor, het opschortingssysteem, het koelsysteem en producten van ontstekingssystemen in de enkele meeste vooruit:gaan-technologiecategorieën.

 

Wij vervaardigen en verdelen een volledige waaier van geavanceerd technische kritieke componenten voor de de ontsteking van het voertuig, de elektro, koelsystemen en systemen van de luchtopschorting. De zeer belangrijke categorieën omvatten de stut van de luchtopschorting, de uitrustingen van de luchtkussenopschorting, bobine, bougies, ventilatormotor, ventilatormotoren, radiator koelventilator assy, de sensoren van de wielsnelheid, zuurstofsensor, en verwante componenten, de lentes van de luchtkussenklok, schakelaars, controlewapens en meer.

 

Elk van onze andere geavanceerde autodelen hebben één ding in gemeenschappelijk – wij zullen hen niet verkopen tot zij aan onze strikte kwaliteitsnormen voldoen. Zo weten wij dat zij uw hoge eisen zullen ontmoeten.

 

 

Geschiedenis

Aangezien u kunt het weten, opgericht in 2018; opdracht slechts: „Vind altijd een betere manier om uw marge te kweken!“

 

Met een uitgebreide lijn van betaalbare, hoogstaande producten voor honderden voertuigmerken, kunt u worden verzekerd om te vinden enkel wat u uw markt moet vergroten.

Dienst

De bedrijfsstructuur van de Autodelen van Zheng Yang omvat hoofdzakelijk twee segmenten: Producten en Sourcing de Dienst.

 

Product

 
1- Met 5.000 delen in de lijn, bieden wij de stut van de luchtopschorting, de uitrustingen van de luchtkussenopschorting, bobine, bougies, ventilatormotor, ventilatormotoren, radiator koelventilator assy aan, de sensoren van de wielsnelheid, zuurstofsensor, en verwante componenten, de lentes van de luchtkussenklok, controlewapens en meer. Het behandelen van de voertuigen voor Toyota, Honda, Mitsubishi, Nissan, Mazda, Isuzu, Suzuki, Hyundai, Kia, Subaru, Audi, VW, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Ford.
 
China Zheng Yang Auto Parts Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
 
Meer details tevreden om ons te contacteren.
 
2- OEM/ODM de dienst
 
Met vele jaren van productie, hebben wij de volledige capaciteit voor techniek en ontwerpen voor het product van de bovengenoemde waaier, kunt u uw steekproef naar ons enkel verzenden voor het openen van module (OEM/ODM de dienst)
 
Bijvoorbeeld, PEDDER-schokken.
 
China Zheng Yang Auto Parts Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1
 
3- Sourcing de Dienst
 
Natuurlijk, kunnen wij niet elk deel veroorzaken. Nochtans, hebben wij de sterktemiddelen en ervaren om de techniek en de kwaliteitscontrole te verstrekken om ervoor te zorgen dat alle producten die wij hebben helpen om middelenuitstekende kwaliteit te kopen.
 
Ons sourcing bureau omvat een team in Guangzhou en Wenzhou met sourcing en techniekdeskundigheid. Dit team ontvangt significante steun met een specifiek personeel van ingenieurs en techniektechnici om uitstekende kwaliteitscontrole te verzekeren. 
 
Last but not least, zijn onze leveranciers in alle zeer belangrijke productiemarkten die rond de wereld ons toestaan om productie met lagere prijs buigzaam te kopen en beter cliënt aan behoeften te voldoen.
 
Aanbiedingswaaier:
 
De delen van het remsysteem: Remstootkussens, Remschoenen, Remschijf;
Filter: Oliefilter, Luchtfilter, Cabine, Luchtfilter;
Motoronderdelen: Zuigerveer, Motorlager, Pakking
Lagers
 
 

Contactgegevens